Últims projectes

Planta autònoma eòlica-fotovoltaica de 60 kW

Projecte de planta autònoma híbrida de 30 kW eòlics i 30 kW fotovoltaics per a electrificació rural de Isla Taquile (El Perú).

Subministrament elèctric generat amb energies netes i respectuoses amb el medi ambient per a les 500 famílies pobladores de l'illa.


Instal·lació d'energia solar tèrmica

Instal·lació d'energia solar tèrmica per a producció d'aigua calenta sanitària per a un edifici d'habitatges de tres plantes ubicat a Badalona (Barcelona).


Planta fotovoltaica de connexió a xarxa de 300 kW

Projecte, direcció facultativa, coordinació de seguretat i salut, legalització  i gestió de parc fotovoltaic de connexió a xarxa de 300 kW en el municipi de Lladurs (Lleida).Llicència Ambiental Bar Musical (Barcelona)
Projectes elèctric, acústic, d´obres menors, d´activitats, pla d´emergència i autoprotecció, pla de seguretat, coordinació de seguretat i salut. Disseny, direcció d´obra, execució d´obra i gestió de projecte.

Projecte Centre de Transformació 25 KV i electrificació urbanització-22hab (Tarragona)
Projectes elèctric MT i BT urbanització, llicència d´obres,  pla de seguretat, coordinació de seguretat i salut. Disseny, direcció d´obra i gestió de projecte.

Estudi de Recurs Eòlic i Auditoria Energètica per a Parc Eòlic de 34MW y 54MW a Saragossa
Anàlisi prèvia del impacte ambiental, previ estudi de recurs eòlic, municipals i els projectes de negociacions dels acords, consultoria de 12 mesos d´estudi de les mesures de vent, licitació per el desenvolupament dels projectes.

Projecte Torre de control aeroport (Palma de Mallorca [Mallorca])
Projectes elèctric, megafonia, ICT. Direcció d´obra, gestió de projecte.

Estudi del Sector i la definició d´estratègies per a entrar en el mercat de les Energies Renovables a Itàlia
Estudi de la normativa legal i el marc nacional i regional, l´estudi dels processos administratius per el desenvolupament de projectes, anàlisi del sector de la energia solar fotovoltaica a Itàlia, Anàlisi de mercat i el desenvolupament dels costos, identificació dels principals actors, agents i promotors del projecte.

Projecte planta fotovoltaica 1,5 + 3,5 MW Murcia
Anàlisi de la documentació i la tècnica, ambiental, administrativa y jurídica del projecte de Auditoria de la planta fotovoltaica y la línea de procés d´evaluació de l´adquisició del projecte.

Projecte Mercat Municipal (Cerdanyola del Vallès [Barcelona])
Projecte climatització. Direcció d´obra, gestió de projecte.
Tel. 93 448 71 22 / 680 681 902 -C/ Enginyer Moncunill, 1-3 Local 08905, L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)        info@solventar.es